[im]mortal remains * Magánbirtok.
Escaflowne Shamandalie

ÚJ BOXLINK; //ahf.gportal.hu/gindex.php?pg=25435883&nid=6481878


 

3xELITE    2xBEST  GOOD
ELite Horse,1st Horse in Eclipse Solair Gallop Race,October's Best, The best of Saratoga Race Course I. Months Appearance,Beauty of October,Best Horse in Felvezetős Küllem,3rd Placed Horse on My Horse, Izabella - Champions
hip,Elite horse in Heavensent Tiszteletverseny,Best horse in The Walking Dead Appearance,ELite Horse,1st Horse in Mare Appearance,November's Best Mare, Nice Cheval Horse

AZ ALAPOK

   Neve:Escaflowne Shamandalie
   Születési dátum:2010.Június 13.
  
 Neme:Kanca
   Színe:Sárga
   Fajta:Angol Telivér
   Marmagasság: 166,5 cm
   Sütés: 10.CdCp.At./Ev*EeSe
   Jegyei...
                lábon
1 láb kesely
                fejenferde hóka
   Jellemzői...
                külső & belső:
Shamandalie egy nagyon különleges ló.Pont annyira, mint a neve. Mindig is reménytelen csikónak tartották a magassága és a viselkedése miatt.Igazán különc volt, soha nem kereste a társaságot. Azonban ha valaki a közelébe próbált férkőzni, annak mindig rossz vége lett.A tulajdonos végső megoldásként azt látta a legjobbnak, ha elviszi egy galopp versenyre, ahol talán vevőre akad.Ezen a versenyen futottunk Soul-lal, akinek a figyelmét a pályáról letérve rögtön megragadta ez a gyönyörű sárga kanca. Nem mozdult mellőle, majd a meglepett tulajdonos tájékoztatott, hogy a kancám eddig az egyetlen ló, akit elvisel maga mellett. Nem sokat gondolkodtam a dolgon, azonnal megláttam benne a lelket és a kitartást, valamint azt ,hogy egy naygszerű ló faragható belőle. Türelmetlenül kapart, és nagyokat dobbantott a patáival, majd mikor kijelentettem 'elviszem!' örömteljesen nyerített fel. Miután elhoztam kiderült, hogy nagyszerű családfával rendelkezik, és az anyja is Chevalban tartózkodik. Nagyszerű teljesítményt nyújt a pályákon nap mint nap, és van benne valami különleges, amit semelyik lóban nem találtam meg eddig.Dalie egy igen rakaszkodó, törékeny lelkű kanca, aki megérdemli a szeretet, és ha nem kapja meg képes 'depresszióba' esni.Érdekes módon a csikókhoz különösen ragaszkodik, és gondoskodó 'anyaként' óvja őket.

SZÁRMAZÁS, TENYÉSZTÉS
   Törzskönyvezett neve: Escaflowne Shamandalie

   Törzskönyvezett száma:

Line Of Extreme Line of Morning Morning Goth
Line Melody
Extreme Shake Extreme Cloadth
Shaker Treath
Sweet Obsidian Dream Sweet Fantasy Sweet Devil
Little Secret
Obsidian Rose Obsidian Hope
Sweet Baby
 

KARRIER
   Törzskönyvvel rendelkezik: igen | nem
   Fedez/hető: igen | nem
   Leszármazottai...
          × 
 { anyja:}

   Képezve: küllem, szemle, galopp [sprint,középáv ]
   Összes eredménye: 8 db [ebből 8 dobogós]
(a *-gal megjelölt eredmények abszoult győzelmet jeleznek!)

l. helyezések
  Eclipse Solair Tisztelet Futam | ??? /racingchampions.gp/
  Months Appearance | Angol Teivér, 1.csoport /larochellecenter.gp/
  HeavenSent Tiszteletverseny | sprint, 3.furam/championrace.gp/
  Mare Appearance | Kanca szemle /racingchampions.gp/

ll. helyezések
  Felvezetős Küllem | Kancák /benigma.gp/
  My Horse, Izabella Championship | Küllem - Kancák /breemeersenvp.gp/
  The Walking Dead Appearance | Lori-Kancák /championrace.gp/
  Színkategóris Telivérküllem | Sárga /chevaldecourse.gp/

lll. helyezések
 

Egyéb helyezések

 Pénznyereménye:1.900.000 Huf
 Tárgynyeremények...

 

TULAJDONOS
   Neve: Wendy
   Elérhetősége: black_raven@hotmail.hu

GALÉRIA

Escaflowne Shamandalie Galéria

 

 

 
menü

 FŐOLDAL
VK x HK x PK
MAGÁNISTÁLLÓK
Audrey  Cassie Lizzye

 bejelentkezés  

Az árnyékom hogy lépjem át? A sorsom ellen mit tegyek? Hogy törjek szét egy glóriát? És felnőtt máris hogy legyek? Kérdezni hogy kell annak, ki sejti önmagát? És hogy lesz szabad, ha a saját árnyát sosem lépi át?
/Mozart Musical - Árnyékdal/

 

 
chat
 
  
 
 
Virágos erkély ahol nevettél, ahonnan kis kezeddel nekem integettél,
egy csókot dobtam, mikor indultam, és a bajtársakkal együtt így daloltam.
Lehetsz ma távol, a szép hazától, lehetsz a földön, lehetsz égen, lehetsz bárhol,
míg szíved dobban, ott állsz a sorban, és csak társaidra számíthatsz a bajban.
Harcok zajába', gondolj a lányra, gondolj a lányra aki párját hazavárja, 
és mint a fecske, egy nyári este, beszállsz az ablakán szívét keresve.

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!